RoHS3 vakuudet

RoHS2-direktiivi kieltää vaarallisten aineiden käytön sähkö- ja elektroniikkalaitteissa, joita myydään EU:ssa alkaen 1.1.2013.

Direktiiviä päivitettiin vuonna 2015 - EU Direktiivillä 2015/863 muutettiin EU:n RoHS-direktiivi neljällä uudella ftalaatilla: DEHP, BBP, DBP ja DIBP, jotka tulivat voimaan 22.7.2019.

Elgood toimii elektroniikan komponenttien maahantuojana ja valmistajien edustajana, emme valmista komponentteja, joten emme voi antaa RoHS3 vakuutusta toimittajiemme puolesta. Suurin osa valmistajistamme on ottanut kannan, että RoHS3 vakuutus annetaan vain osanumerokohtaisesti pyydettäessä. ROHS3 todistuksia varten voimme toimittaa asiakkaille listan heille toimitetuista komponenteista. Jotta emme turhaan työllistä valmistajiemme tehtaita pyydämme asiakkaita kertomaan mitkä tuotteet on edelleen aktiivisesti käytössä.

Elgood kiinnittää toimittajia valittaessa huomiota ympäristöasioihin ja edustamme vain valmistajia, jotka ovat osaltaan sitoutuneet niiden noudattamiseen.

Lisätietoja laatuasiantuntijaltamme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Elgood Oy, Juurakkotie 5B, 01510 VANTAA | Puh. 0207 981 140 | info@elgood.fi