Yritys

Elgood Oy on toiminut johtavien elektroniikkavalmistajien edustajana vuodesta 1997. Nykyisin yrityksemme toiminta on suuntautunut yhä enemmän asiakaskeskeisten ratkaisujen etsimiseen ja tarjoamiseen.

Tarjontamme kattaa laadukkaat ratkaisut lähes kaikkiin elektronisten koneiden ja laitteiden kustannustehokkaisiin tarpeisiin lämmönhallinnassa, liittimissä, kaapelistoissa, näytöissä, piirilevyissä ja osakokoonpanoissa. Elgood tiimissä on jokaiselle osa-alueelle oma tekninen asiantuntija suunnittelijoiden tukena.

Elektroniikan kokoonpanotyö asettaa etenkin logistiikalle omat haasteensa, siksi tarvitaan oma osaamistiimi valmistuspalveluiden tueksi. Koko tuotantoketjun, suunnittelusta valmistukseen, kattavalla yhteistyöllä saavutamme kustannustehokkuuden aivan tuotantolinjalle asti.

Elgood Oy on osa kansainvälistä Addtech-konsernia ja kuuluu yrityksen Components - yksikköön. Konserniin kuuluminen antaa meille vahvan taustatuen kansainväliseen toimintaan ja palvelujen tarjoamiseen asiakkaillemme globaalisti.

ADDTECH GROUP

Addtech tarjoaa räätälöityjä komponentteja ja järjestelmiä teollisuuteen ja laitevalmistukseen. Addtech - konserniin kuuluu noin 130 yritystä. Konserni työllistää yli 2600 henkilöä ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on 800 milj. euroa


addtech-logo

 

Tyytyväinen henkilöstö tuottaa tyytyväiset asiakkaat. Toimintamme perusta on erinomainen laatu kaikilla osa-alueilla.

Meidät tavoittaa aina!

Valmistuspalveluiden logistiset haasteet vaativat erityisosaamista, jota löytyy alihankkijoiden tukitiimistämme paikallisesti Suomessa ja Virossa ,sekä tarpeen mukaan muuallakin.

Priit räägib myös Eestiksi!

Tuoteryhmäasiantuntijoillamme on laaja tekninen osaaminen tuotteistaan, jonka avulla he voivat tukea asiakkaan suunnittelua kohti kustannustehokkaita ratkaisuja.

Yhteistyö on voimaa!

Jokaisella maanosalla on omat logistiset haasteensa, joihin meiltä löytyy asiantuntevat ratkaisut. Toimitukset maailmanlaajuisesti ja varastoinnit Aasiaa myöten.

Meillä toimitukset eivät katoa!

Sovitamme toimintatapamme asiakkaan tarpeiden mukaan. Tavoitteenamme on olla joustava, luotettava ja hyvin tunnettu kumppani -paikallisesti ja maailmanlaajuisesti.  

Pieni palvelee paremmin!

Partco on Elgood Oy:n myymälä ja verkkokauppa joka palvelee kaikkia -
yksityisistä yrityksiin ja sopimusasiakkaisiin.

Meiltä ostavat kaikki!

Meillä on oma varasto Helsingin toimiston yhteydessä. Toimitukset varastosta saa tarvittaessa saman päivän aikana ja puskurointi tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Elgoodissa tiedetään miten tavarat on pakattu!

 

Elgood Oy, Juurakkotie 5B, 01510 VANTAA | Puh. 0207 981 140 | info@elgood.fi