Ajankohtaista / News

Haemme kasvumme vauhdittajaksi Etelä-Suomeen

ELEKTRONIIKAN KOMPONENTTIEN MYYJÄÄ 

Vastaat pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamisesta ja syventämisestä ensisijaisesti Suomessa. Asiakaskäynnit, asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen, tarjoustoiminta sekä muut myynti- ja markkinointitoimenpiteet ovat olennainen osa työtäsi. Tarkempi vastuualue määritetään kanssasi sinun vahvuuksien ja tuotetuntemuksen mukaan.

Odotamme sinulta soveltuvan koulutuspohjan (esim. elektroniikka- tai sähköautomaatiotausta) lisäksi kokemusta vastaavalta toimialalta sekä näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä. Työntekijänä olet myyntihenkinen, asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen. Kykenet neuvottelemaan vakuuttavasti sekä teknisistä että kaupallisista kysymyksistä asiakkaiden ja päämiesten kanssa. Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi takaavat sen, että verkostoidut helposti ja asiat hoituvat sovitusti. Suomen kielen lisäksi kommunikoit luontevasti myös englannin kielellä. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa ja Virossa viikoittain 2-3 päivää.

Tarjoamme haastavan ja itsenäisen tehtävän innovatiivisessa ympäristössä korkealaatuisten tuotteidemme myynnin parissa. Saat perusteellisen tuotekoulutuksen, kilpailukykyiset edut sekä näyttöihin perustuvan mahdollisuuden uralla etenemiseen organisaatiomme sisällä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si 6.10.2017 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Lisätietoja tehtävästä antaa Elgood Oy:n toimitusjohtaja
Timo Niinimäki
+358 207 981 136
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 Elgood Oy on osa teknisen kaupan pörssinoteerattua Addtech-konsernia, joka kehittää ja myy korkeateknologisia komponentteja ja järjestelmiä. Konsernin vuotuinen liikevaihto on n. 752 M€ ja työntekijöitä on noin 2100. (www.addtech.com).
Elgood Oy:n huolella valitut toimittajat edustavat alansa kansainvälistä kärkeä. Kaiken toimintamme kulmakiviä on syvällinen yhteistyö sekä toimittajien että asiakkaiden kanssa. Olemme keskittyneet seuraaviin elektroniikan tuoteryhmiin: Liittimet, Valokuitu, Lämmönhallinta, Näytöt, Piirilevyt ja Passiivikomponentit. Pitkäaikainen yhteistyö asiakkaittemme ja toimittajiemme kanssa on antanut meille vahvan aseman, ja tavoitteenamme on edelleen kehittyä ja kasvaa. Asiakaskuntamme kattaa kaikki yksityisasiakkaista valmistavaan teollisuuteen. Tulevaisuuden yhä tärkeämpänä markkinointikanavana toimii verkkokauppamme Partco.


 

 

 
   

 

Elgood Oy, Malminkaari 10, 00700 HELSINKI | Puh. 0207 981 140 | info@elgood.fi